Slut på säsongen

Nu är årets utesäsong över, Frövi IKs A-lag hamnade på en femte plats och B-laget på en andra plats. Det är dock inte helt godkänt eftersom vi sagt att målet var att komma topp tre i division tre i år. Men tränarbyten, flertalet förlorade spelare och framför allt bristen på träningsvilja gjorde det omöjligt.

Så nu står vi inför en nya inomhussäsong med varken tränare eller spelare. Nästa torsdag är det ett nytt möte där vi hoppas fler spelare från säsongen dyker upp!

För min egen del så känner jag att jag fortfarande inte "kommit in i gänget". det känns inte som mitt lag, hjärtat finns fortfarande hos tjejerna som spelade ihop under Mickes och Susanns tid. Det gör att motivationen sjunker förstås men jag tycker ändå att jag har skött mig den här säsongen. Hoppas bara att jag får chansen att fortsätta spela fotboll nu när äntligen spelglädjen kommit tillbaka.

Tills vidare ska jag fokusera på skolan och försöka hinna med lite ultimate frisbee. Jag kommer aantagligen att byta tillbaka till Frövi eftersom jag inte alls trivdes under JSM då jag bröt ihop och bara grinade hela söndagen. Frisbenn är helt enkelt inte densamma utan Jocke, Johan, Tim och Jacob.

fgff

Lily Allen - Knock Em Out

Med risk för att bli tjatig men den här låten är verkligen ett slag för sig! Härligt rytm och den starka accenten bidrar en massa. Dessutom känner jag igen mig en massa i texten! Hur ofta vill man inte bara be dem dra åt helvete men inte hittar orden? Ibland är det lättare att bara spela med och sedan smita när tillfälle ges!

Lily Allen - Knock Em Out

Alright so this is a song about anyone, it could be anyone.
lilyYou're just doing your own thing and some one comes out the blue,
They're like,
"Alright"
He's saying,
"Yeah can I take your digits?"
And you're like, "no not in a million years, you're nasty
please leave me alone."

Cut to the pub on a lads night out,
Man at the bar cos it was his shout,
Clocks this bird and she looks ok,
Caught him looking and she walks his way,
"alright darlin, you gonna buy us a drink then?"
"err no, but I was thinking of buying one for your friend..."

She's got no taste hand on his waste, tries to pull away but her lips on his face,
"if you insist I'll have a white wine spritzer"
"sorry love, but you ain't a pretty picture."

Chorus
Can't knock em out, can't walk away,
Try desperately to think of the politest way to say,
Just get out my face, just leave me alone,
And no you cant have me number,
"why?"
Because I've lost my phone.

Oh yeah, actually yeah I'm pregnant, having a baby in like 6 months so no, and yeah, yeah...

"I recognise this guy..."
That's what she's thinking,
As he comes over her heart starts sinking,
She's like,
"oh here we go.."
It's a routine check that she already knows, she's thinking they're all the same.

"yeah you alright baby? You look alright still, yeah what's your name?"
She looks in her bag, takes out a fag, tries to get away from the guy on a blag, can't find a light,
"use mine"
"you see the thing is I really don't have the time."

Go away now, let me go,
Are you stupid? Or just a little slow?
Go away now I've made myself clear,
Nah it's not gonna happen,
Not in a a million years,

nah I've gotta go cos my house is on fire,
I've got herpes, err no I've got syphilis... aids! aids... I got aids...





Lily Allen - Not Big

Satt på bussen hem och hade lite lagom ont i huvudet och kände att jag behövde lite omväxling från punk-rocken som har dominerat mp3:n i några veckor. Började därför att leta bland artisterna och insåg att jag inte lyssnat på de Lily Allen -låtarna jag hade. Började lyssna och hon är ju helskön! Hon är brutal, hon knäcker! Vet inte vad mer jag kan säga. Hennes nya skiva heter "Alright Still" och innehåller en massa grym musik som inte låter som nått jag hört förut!

Lily Allen - Not Big
Lily Allen
Now listen I think you and me have come to the end of our time,
What d'you want some kind of reaction?
Well ok that's fine,
Alright how would it make you feel if I told you that you never ever made me come?
In the year and a half that we spent together,
Yeah I never really had much fun.

All those times that I said I was sober,
Well I'm afraid I lied,
I'd be lying next to you, you next to me,
All the time I was high as a kite.
I could see it in your face when you give it to me gentle,
Yeah you really must think your great,
Let's see how you feel in a couple of weeks,
When I work my way through your mates.

I never wanted it to end up this way,
You've only got yourself to blame,
I'm gonna tell them that your rubbish in bed now
and that your small in the game.

I saw you thought this was gonna be easy,
Well your out of luck.
Yeah lets rewind, let's turn back time to when you couldn't get it up,
You know what it shoulda ended there,
That's when I shoulda shown you the door.
If that weren't enough to deal with,
You became premature.

I'm sorry if you feel that I'm being kinda mental,
But you left me in such a state.
But now I'm gonna do what you did to me,
I'm gonna reciprocate.

Your not big your not clever,
No u aint a big brother
Not big what so ever.

Ahhhhhhhhh 

I'm sorry if you feel that I'm being kinda mental,
But you left me in such a state.
But now I'm gonna do what you did to me,
I'm gonna reciprocate.

Jobbig dag idag

Klockan ringer 05:00 och då var det dags att gå upp, första träningen med fotbollsgymnasiet för i år. Inser att det var jättevarmt och skönt i sängen till skillnad från i rummet där luften nästan frös i lungorna. Drar på mig kläderna jag lagt fram dagen innan, går ner och kastar väskan över axeln och inser att jag gått upp för tidigt! Tar mig en hård macka och lite juice men trots det är det på tok för tidigt för att gå till bussen. Ställer därför timern på mobilen och kryper ner under täcket i soffan. Tio minuter senare ringer den och jag blir tvungen att vakna och gå upp, för andra gången den här dagen.

Framme i Lindesberg 06:30 och de orutinerade ettorna sätter fart, förstår de inte att det är jobbigt att gå till skolan från station så tidigt och att träningen blir liiite kortare om man går liiite långsammare dit? I hallen var det som vanligt jättevarmt och svetten rann. Fläktarna är inte igång så tidigt på morgonen nämligen. Snabbt får jag förstå att de flesta ettorna var grymma på fotboll och att jag nog måste höja mig ett snäpp. Två veckors vila på grund av en förkylning som biter sig fast är det jag skyller på. Får se hur länge det är okej att använda den ursäkten.

Eftersom det idag var fotografering för fotbollsgymnasiet så var jag och Cili tvungna att duscha, sminka oss och fixa håret trots att vi skulle ha idrott nästa lektion. Vi hade "bara" 20 minuter på oss och vi stressade som galningar men var på plats klockan 08:00 som vi skulle. Tyvärr blev vi inte insläppta. När klockan var kvart över åtta tog jag på mig anvaret att knacka och gå in för att säga till att vi hade bråttom, vi skulle snart inte hinna äta frukost. (Tur att det fanns tacochips utanför syon!) Jag hann knappt öppna innan heeela Lindeskolans lärarkår vrålar "GÅ UT!". Vem vågar stanna kvar då?

 Halv nio fick vi äntligen komma in. Då undrar fotografen om vi är  fordonsprogrammet. Nej, fotbollsgymnasiet svarar vi. Det visar sig att fotografen som förra veckan sagt att vi kunde flytta vår fotografering från förra tisdagen till denna inte hade informerat sin kollega om det. Vår fotograf får panik och börjar ringa kontoret och 08:45 var fotograferingen över och vi fick hetsa till frukosten... som var asgod som vanligt! Hann inte njuta eller äta ens hälften så mycket som jag hade velat eftersom vi var tvugna att skynda till hallen. Väl där drog vi på oss våra idrottskläder, för andra gången den här dagen. Kläderna var nu svettiga och luktade apa. På idrotten tränade vi kondition för ovanlighetens skull! Jag och Clara hittade dock ett fruktansvärt bra tempo som faktiskt var tillräckligt pulsmässigt!

För andra gången den här dagen duschade vi oss och sminkade oss. Irretationen var nu påtaglig. Var tio minuter sen till matten, lyssnade till en genomgång jag trodde jag fattade och körde sedan fast få vartenda fucking jävla tal som fanns i boken! Frustrationen var riktigt hög nu och det kändes som hela världen var emot mig. Efter matten var det lunch och Clara, Kääri och jag drev om att jag var så hatisk och negativ. När vi kommer in i matsalen utbrister jag "Åhh nej det är potatis!" Clara börjar skratta okontrolerat som bara hon kan och vi kastar oss i varandras armar och jag tror jag fällde en tår eller två mellan skrattmassorna. Jävla potatis...

Sedan var det engelska med vikarie, självfallet var jag tio minuter försenad. Igen! Dålig trend. Vi lyssnade på en text som jag tror jag förstod ganska bra men när det gäller att lyssna på tre korta texter för att sedan svara på frågor om specifika saker som texten handlade om var värre det. Eric hittade dock en trevlig bok som hette facit, den var mycket behändig.

Som tur var fick vi gå tidigare och skoldagen var slut där. Fanny följde mig till Lidle där jag gick på bussen. Åkte alla dessa mil för andra gången den här dagen för att komma hem och lägga mig med engelskan i soffan framför tv:n. Insåg att reflect and share inte hade några felaktiga svar eftersom man skulle tänka själv så jag läste igenom dem och kände att nu hade jag tänkt färdigt. Övningskörde till Frövi, det gick bra! De litar ju tyvärr inte särskilt på mig så jag får stanna på busshållplatsen och sen kör handledaren sista biten genom frövi, chickens! Det gick i alla fall bra, inga motorstopp eller andra incidenter. Får köra till Rockhammar imorgon, det ska bli kul!

De två skönaste skoldagarna på veckan har passerat och de tog kol på mig! Negativ till 100%. Men jag är inte så bra på det där, skrattar och ler ändå. Fick träna på mina mordiska blickar i matsalen, de bara skrattade åt mig och jag kunde inte hålla masken själv! Nu ska jag däcka i soffan för andra gången den här dagen och se fram emot ljusare tider. Men det lär ju dröja, hösten är ju här och dagarna bolir bara mörkare!





Kramar och mys

Jag har varit så fruktansvärt kramig på sista tiden, idag har jag kramats så mycket jag bara kunnat, på paddlingen utnyttjades varje kramtillfälle och när vi sov fem personer på en 1,20 madrass stormtrivdes jag. Känner hur jag törstar på närhet, jag antar att det är hösten, mörkret och kylan som gör sig påmind. Tanken på att krypa ner i en varm säng hos en rar kille känns inte så skrämmande längre...



Kram

Emilys sjukdomar o krämpor

Det hela började med att jag i princip dog efter en fotbollsmatch. Kroppen värkte och jag åt inget eftersom jag var orolig över att inte få behålla det... Dagen efter stannade jag hemma för att vila upp mig och insåg att det inte endast var överansträngning utan huvudvärk, feber och halsont dessutom. Efter två dagar vågade jag inte stanna hemma mer eftersom jag inte kunde missa konstruktionen. Efter skolan tar jag mig en sväng till Tittin där jag blir getingstucken och tröstköper två koppartrans tröjor. Tror jag är lite allergisk mot getingar, slutade inte göra ont förrän fem dagar senare. 

 På fredagen var jag med och tog det lugnt på idrottslektionen vilket resulterade i att jag blev sjuk igen och sängliggande helgen och måndagen. Går till skolan på tisdagen och det gick hyffsat bra, idag är det onsdag och har mått sådär. På specialidrotten fick jag, Ida och Malin gå en promenad. Vi gick till statiol där vi köpte en expressen till Mats och sparade kvittot som alibi. Dessutom köpte vi oss lite "medicin", kallad glass i vanlig folkmun.

När vi kom tillbaka till skolan började det göra ont i mitt knäveck, fruktansvärt ömt var det. Beklagade mig en massa för Ida, jag hade en teori om att jag de nytvättade stuprörsjeansen satt för tajt men kom på att om det var så skulle det innebära att jag borde ha ont i det andra knävecket också, såvida inte mitt högerben är mycket mer musklat än mitt vänsterben. När jag kom hem och fortfarande hade fruktansvärt ont tog jag av byxorna för att koll om det syntes nått. Och visst var det nått! På sidan av mitt knä satt en fästing, aj! Mamma plockade bort den i ett litet nafs. Har fortfarande ont men det är inte så svullet så jag slipper nog gå till läkare med det.

Förstår alla nu att det är synd om mig? Feber, huvudvärk, halsont, getingstick och fästingattack! Vad mer kan hända dagarna innan man måste vara frisk? Går på hälsokuren "sova-i-vindskydd" på fredag. Ingen större förhoppning på att bli bättre efter det. Men för att vara på säkra sidan gör jag även uppföljaren "sova-i-militärtält" på måndag. Är väl frisk vid jul i bästa fall!

Crazy & spontant

Hösten och mörkret tätnar och det är dags för en ljusare tid. En tid full av vänskap, värme och kanske kärlek om allt går vägen.

Den här killen, han ger mig fjärilar i magen. Han delar min sarkastiska humor men vet var gränsen går. Han stöttar mig mig, får mig att känna mig som en lite bättre människa. Det är konstigt hur vissa männsikor sätter sina spår efter så kort tid.

Det verkar som vi kom fram till något igår. Jag hoppas det blir av. Vågar knappt säga det högt för jag vill inte att någon ska be mig vara realistisk så att jag trycks ner på jorden igen. Så tills vidare låter jag mig själv vara fjäderlätt ett tag och sedan får jag se vad som händer. Hakuna matata, ni vet. Hakuna matata!


Celine Dion - Think Twice

Don't think I can't feel there's something wrong
You've been the sweetest part of my life so long
I look in your eyes, there's a distant light
And you and I know there'll be a storm tonight
This is getting serious
Are you thinking 'bout you or us

Don't say what you're about to say
Look back before you leave my life
Be sure before you close that door
Before you roll those dice
Baby think twice

Baby think twice for the sake of our love, for the memory
For the fire and the faith that was you and me
Baby I know it ain't easy when your soul cries out for a higher ground
'Coz when you're halfway up, you're always halfway down
But baby this is serious
Are you thinking 'bout you or us

Baby this is serious
Are you thinking 'bout you or us

Don't say what you're about to say
Look back before you leave my life
Be sure before you close that door
Before you roll those dice

Don't do what you're about to do
My everything depends on you
And whatever it takes, I'll sacrifice
Before you roll those dice
Baby think twice