Mardrömmar

Panikångest i morse! Snoozade 15 minuter o på de minuterna hann jag med o drömma massor!

Först var jag på min uppkörning och kommer på mig själv med att inte titta i backspeglarna när jag skulle svänga och sitter resten av turen och tänker på att jag antagligen redan kuggat! Sedannär jag kliver ur bilen säger handledaren att från och med i år igår även bergsklättring med skidor i uppkörningen. Så de knäpper på mig ett par gamla klassikerskidor och så får jag klättra över högar med mattor som ska illustrera berg.

Efter det drömde jag om festen och en hel massa som kunde gå snett där. Halvägs in i festen kommer jag på att jag gklömt ringa vakten under veckan som jag hade tänkt och går ut för att hälsa på honom. Då är han stupfull och ranglar fram och tillbaka längst skolgården. Jag säger åt honom att han får skärpa sig, han jobbar faktiskt! När jag sedan går in i lokalen igen är den full av alkoholpåverkade fjortonåringar som jag får släpa en och en ut från salen. Går tillbaka till vakten och undrar vad han håller på med och han svarar "jag släpper bara in dem sen får väl du rensa upp där inne". Förbannad går jag in i lokalen igen där musiken slutat spelat, då har DJ:ns bestämt sig för att de tänkte gå hem. Klockan är då ungefär tolv och jag ser festen rasa samman utan att jag fått dansa en enda dans!

Förhoppningsvis kommer inget av det här att inträffa men man får göra så gott man kan för att förebygga allt dylikt!


Deltävling 3, Melodifestivalen!

Gårdagens startfält bådade mycket gott men som vanligt inser man att vissa låtar kan förstöra vilken artist som helst! Själv tyckte jag Nanne var självklar i finalen men så blev det inte. Säger som Lotta, det är synd att hon är så ful för hon har allt annat.

Men vad har de gjort mot Sebastian!? Vad har han gjort för att förtjäna det stylisterna gjorde mot honom!? han var inte särskilt snygg i sin Idol-omgång men när han kom tillbaka till tredje säsongens final så började dregglet rinna i mingiporna. Han var så sjukt snygg! Likandant i de här små klippen när de presenterade artisterna i melodifestivalen var hanju sååå fin! Sen börjar låten och man ser någon gå in på scen, hann precis tänka "låt det inte vara han" sen trädda han in i ljuset. Hur kan man göra så?! sebbe

sebastian

Före

Efter

När vi ändå är inne på det här spåret, hur kan jag ha missat Måns så länge? Han har varit med i både Idol månsoch Let'sdance och jag har ändå inte sett hur grymt snygg han är!? Vilken jättemiss! Jag har aldrig varit tjejen som får hjärtklappning för grabbarna på TV och jag brukar skratta åt alla småflickor somringer upp månadens kontantkort för att försäkra sig om att favoriten blir kvar men igår var det inte långt ifrån! Så snygg!

Men back to reality, honom lär man ju inte få tag på? Men jag är ute på banan igen! Krogenrundan i fredags blev succé! Emelie tillämpade treregeln* utan att orsaka slagsmål. En utav dem hade dessutom piersing i tungan vilket självfallet resulterar i extrapoäng för hennes del! Själv lyckades jag åstadkomma en gratisdrink och ett telefonnummer, jag trodde han med nummret totaldissade och gett mig fel nummer men så igår kväll fick jag ett sms och vi har nu växlat msn-adresser. Nu är det slut på deppandet framför sliskiga kärleksfilmer och hög tid att koppla på charmen igen!

* Treregeln innebär att man antingen hånglar med tre personer eller inte alls. Moteveringen är att hånglar du med en person kan han/hon tro att det betyder något, hånglar man med två kan en bli svartsjuk men hånglar man med tre då är alla på det klara med att det bara var en kul grej på fyllan.

Alla hjärtans dag?

Jag och Emelie har bojkottat alla hjärtans dag och funderar på att hänga oss istället, jag menar finns det något så deprimerande som alla hjärtans dag för singlar? Hallå!? Räcker det inte med att vi är ensamma och ingen vill ha oss ska vi också ha en dag om året där alla par kan hålla handen, skaka på huvudet och tycka synd om oss? Räcker det inte med de andra 364 dagarna om året som vi måste stå ut med i ett singelhatande samhälle, hela samhället är byggt för par! En del kan inte ens bo utan en andra hälft för att betala hyran på räkningen! Ta bara telebolaget 3 som exempel, på tisdagar går man på bio 2 för 1. Alltså är man ett par (alltså två stycken) betalar man bara för en biobiljett. Men är man bara än, då får man betala lika mycket även om man har tre, inget halva priset där inte! Jag kanske vill sitta på bio och bara rå om mig själv eller så kanske man är medtvingat som det tredje hjulet och får titta på filmen medans vännerna bara har ögon för varandra, kul!? 

För alla par där ute låter jag nu bitter och avundsjuk och det kanske jag är. Men det här rä en sån där dag man påminns om alla tidigare misslyckanden och sådana har jag haft! Kärleken har sannerligen inte varit nådig. Första kärleken föredrog dataspel framför sex, inget vidare betyg. Efter första kärleken insåg man hur svårt det är att skaffa en bra man och hur man urskiljer dem från resten av det manliga släktet. På den vägen var det flörtar som spårat ur och festhångel om vartannat. Men på allvar nu, var ska man ragga? Det definitivt inte heta tips inom klassen ller umgängeskretsen, internet fungerar dåligt det med. På fest? På krogen? hur seriöst tar båda parterna det med lite promille i blodet? I skolan? De som är något att ha är antingen ens vän, bekant eller en kompis kompis vilket också kan vara farlig. Så var finns dom?

Som tur var har jag hållit mig borta från allmänheten idag så jag har klarar mig lindrigt undan. Det enda som har varit bra idag var att jag och min syster hade fått ett brev med ett alla hjärtansdagkort från våran treåriga kusin Nils som hade ritat själv, fast lite hjälp av sin mamma. Det var gulligt! Han var här häromdagan, sockerspidad och i högform. Han ville leka kurragömma men vi sa att vi var inte så sugna. Då kröp han upp i knäet på mig och satte ansiktet tre centimeter från mitt och så säger han med sin sockersötaste röst "men om jag pussar dig, kan vi leka kurragömma då?". Vem kan motstå det? Vi lekte kurragömma. Jag tror dock han missuppfattat leken en aning. Jag hann räkna till två och sen skrek han att han var klar. Sedan letade jag i tre sekunder sen hoppade han skrattande fram ifrån gömstället. Så jag låtsades inte se honom och då ropade han " jag är ju underbordet!". Han är så söt men pratar så man får skavsår i öronen, hans nya uttryck var "både tre kan leka".

En dag vill man väl ha en egen lite knatte men frågan är då om man faktiskt hittar en redig karl klarar att stanna hos en man som åstadkommit en så mycket illamående och smärta genom att utsätta en för graviditet och förlossning!?

nils3nils2nils

Den ultimate förfestskivan!

I förra veckan när jag bodde hos far och hans sambo Lotta lagade jag mat ett par dagar och som alla vet kan mat inte lagas utan musik på hög ljudnivå i köket. Kan tyvärr resultera i att man krydda i takt med musiken och att maten sedan nästan blir så stark att den är oätlig, men det är smällar man får ta. AV hennes två mp3-skivor plockade jag ut ett par som tillsammans bildar den ultimate förfestskivan! Eftersom jag nu har fyllt 18 och får supa sönder leverns om jag så vill så kommer den här skivan spelas flitigt! men har man inte fyllt 18 (för då dricker vi ju inget(A)) så passar den utmärkt att laga mat till också!

1. Gigi D´Agostino - Dady DjSommar, sommar, sommar!
2. Fatboy Slim - Rockfeller Skank
3. Scatman John - Scatmans World
4. Bonnie Taylor - I Need A Hero
5. The Clovers - Lovepotion Number nine
6. Proclaimers - 500 miles
7. Lustra - Scotty Doesn't Know
8. Dj Karlsson - Love Sex and Sunshine
9. Mc Hammer - U Can't Touch This
10. Magnus Uggla - Ooa hela natten
11. The Beatles -  Twist and Shout
12. Joan Jett - I Love Rock n Roll
13. Hot Chocolat - You Sexy Thing
14. Thomas Ledin - Inatt är jag din
15. (Soundtrack) - Grease megaremix
16. Jock Jams - I'm Too Sexy
17. (Madagaskar soundtrack) - I Like To Move It Move It
18. Michel Jackson - Beat It
19. Jefferson Starship - We Built This City
20. Chuck Berry - Rock Around the Clock

Teoriprovet

Först pluggade jag två timmar på körskolan och åkte vidare till Örebro med buss. I Örebro blev jag och Stefan ur min klass som också skulle skriva upp hämtade av min mamma och skjutsade till vägverket. När vi gått uppför trapporna förstod vi att vi var på fel vägverk! Skyndade ner igen, ringde mamma som vände och plockade upp oss igen. Efter ett samtal till körskolan var vi på rätt spår igen. På plats var det dags för fotografering som nu sker rakt framifrån vilket inte är så hett som man kan tro, speciellt inte på mig som är fruktansvärt osymmetrisk i ansiktet. Kände mig jättetjejig som stod och fixa håret o sminket innan men man ska faktiskt leva med den bilden i tio år! mamma sa att om jag gifte mig och bytte efternamn var jag tvungen att byta innan och efter att ha sett bildwerna jag hade att välja mellan så är det kanske inte en dum idé? Namnteckningar blev inget vidare heller.. Fast just då var det mitt minsta problem!

Vi var redo en halvtimme för tidigt och fick sitta utanför och vänta, på TV visades en politisk debatt om barn och familjehälsa och alla satt knäpptysta. Varje gång jag sneglade på klockan vred det till i magen av nervositet! Sen var provet självklart försenat med fem minuter så att hjärtat rusade på högvarv hur länge som helst. När vi äntligen kom in var det först en instruktör som berättade lite hur det gick till, så frågade hon hur många som var här för första gången 5 av 15 räckte upp handen... Sedan var det ett bildspel som visade var man skulle klicka och så startade provet. När jag var klar var det sju-åtta frågor jag markerat som jag inte hade någon aning omm över huvud taget! Så jag försökte lista ut det. En fråga handlade om vilket det bästa skyddet var om man blev påkörd bakifrån. Efter att ha uteslutit ABS satt jag och funderade på om det var nackskyddet eller airbag som var rätt svar. Försökte sätta mig in i den situationen och låtsades bli påkörd bakifrån. Först åker kroppen fram, stoppas av bältet och huvudet slår i nackstödet. Det illustrerade jag och det måste ha sett bra kul ut när jag satt och gungade fram och tilbaka på stolen!

Sen var den stora stunden kommen, satte muspekaren över knappen, blundade och tryckte. Öpnnade ögonen med 180 i puls och på skärmen står det "godkänt" i grön skrift! Började andas igen då när jag insåg att jag hållit andan, tittade igenom frågorna jag haft fel på och gick till instruktören som gav mig en utskrift  där det stod 59 poäng! Gick ut så behärskat jag kunde och där satt stefan och väntade. Han klarade sig också så vi tog en hiiiigh five på den. Sedan började den stora sms-sändingen, pengarna är nog typ slut nu! Men det var det värt! Ett litet steg närmarekörkortet, ska firas med Top Model och chips med dip ikväll!


Ny het rebus!

Den här är kortare men ganska klurig ändå, eller okej inte så klurig men vi får se hur ni löser den! rebuuus

Äntliiigen!

Äntligen är det igång igen! Nu börjar årets höjdpunkter på TV!



Tisdagar 21:00
Desperate Housewives
dh

Onsdagar 21:00
Top Model

topmodel

Så vill ni mig något är det ingen ideé att kontakta mig då för jag är inte kontaktbar! Ni kan höra men anhöriga och före detta pojkvän, ingen idé

att ens försöka prata med mig! Råder alla dock att hänga med i dessa viktiga engagemang!


Dåliga uppdateringar härifrån!

Jag veeet att jag svikit er mina kära bloggare! Detta ska aldrig hända igen! Måste tyvärr lämna en sådan här tråkig blogg eftersom jag har för många stressande msn-fönster igång men på onsdag då... Då kan ni vänta er något storslaget för då ska jag skola heeela dagen och kan koncentrera mig på en riktig superblogg! Lovar!