Kaka & Kaffe

Efter ett par dagar på ica har man fått lite bättre koll på sortimentet. Så idag ska jag dissa lite nyheter vid bröd o kexs -hyllan. De har börjat med fullkornskakor. Fullkornskakor!? Vem  sitt rätta sinne skulle äta eller köpa fullkornskakor!? Exempel på det är annas fullkornkakor och göteborgskex bravo fullkorn, ni hör ju själva hur det låter! Tror verkligen folk att en kaka blir nyttigare för att man häver i lite grövre mjöl? Och vem VILL äta nyttiga kakor? Tar man sig en kaka har man väl redan bestämt sig för att synda? Eloge till de som använde "100% fri från fullkorn, kan innehålla spår av fibrer" som reklamslogan. Man ska stå för vad man är!

Men jag hade också tänkta att hissa, om så med viss reservation. Löfbergs lila har utökat sitt sortiment med ett rättvisemärkt paket. Att det är rättvisemärkt innebär att produktens tillverkning har skett under mänskliga förhållanden med skäliga löner och framför allt, det kan bevisas. Det ska självfallet hissas, reservationen jag känner riktar jag mot de tiotalet andra sorterna i deras sortiment samt alla olika sorter från alla andra olika märken som inte är rättvisemärkta och inte kostar lika mycket. Hur behandlas de columbianska, livegna bönderna på plantagerna?


Hetaste

Nu tänkte jag producera en riktigt dumdryg och ytlig bolgg. Jag ska toppa de 3 hetaste holywood-killarna.

3e plats - Jude Law

Vem kan motstå de ögonen och de manliga kindbenen!? Jude Law är klart den mest bortglömda snyggingen och fötjänar mycket mer skrikande tonårstjejer än han har! Mer Jude Law på bioduken tack! Och gärna i en bra film, det har han inte haft många av, stackarn...






2a plats - Adam Brody

Inte direkt manlig men så söt att man nästan kan se ett par minuter av OC. Lever fullständigt ut den serieälskande, nördiga killen och jag hoppas mot bättre vetande att han vore sin karaktär och inte en seriös skådespelare. Hoppas få se honom i en riktigt film snart!





1a plats - Johnny Depp

Jag veeet att det är löjligt och jag veeet att den här mannen kan vara ful som stryk, men vem kan motstå honom som Captain Jack Sparrow!? Det går helt enkelt inte, det gör inte det! Vetenskapligt bevisat. Som pirat är Johnny Depp den utan tvekan snyggast genom tiderna på en filmduk!





Har ni upptäckt det genomgående temat på männen? Skäggstubb. De har alla skäggstubb, även om Depps är i grövsta laget. Det för mig osökt att tänka på min kära pojkvän. Han har nämligen blivit uttagen i fadderiet för sitt program och kommer ha hand om nästa års nollor på linköpings universitet. Haken? Jo, männen i fadderiet har rak -och klippningsförbud fram till slutet av augusti i år! Och tro mig, jockes så kallade skäggväxt, den är inte charmig. Och hans hår sen!? Det är hur mycket som helst. Jag inbillar mig att det kanske inte skulle bli så farligt, vem vet det kanske fanns en Johnny Depp i honom? I så fall, är det lååångt kvar... Så tro mig, kärleken är INTE blind, men vad ska man göra?



Melodifestivalen - Deltävling 1

Som vanligt röstar svenska folket fel! Krister Sjögren, come on!? Mamma och jag funderade på hur många gamla senila tanter det måste finnas vid liv i Sverige. Överväger om Sveriges långe medellivslängd verkligen är något positivt..

Amy Dimond måste ha gjort sin bästa låt i sin karriär, har avskytt allt annat hon gjort. Jag inser att hon är otroligt begåvad, bara 15 år och allt det där men det är ju inte hennes fel att låtarna hon sjungit varit värdelösa?! Heja Amy!

Tyvärr blev det inte som jag ville, den bästa låten var ju Thats Love med Zlatan-look-aliken som åkta ur innan andra omröstningen. Ni vet han som hade lite av Andreas Jonson-stuket, fast bättre fetrsom jag aldrig gillat Andreas Jonson... Men han är okänd och låten tilltalar en viss typ av människor. Det stora fiaskot var ju hur Velvet kunde åka ut! Vad hände där egentligen!? Det var ju faktsikt en låt som kunnat li radioaktuell utan att ha melodifestivalen som boostare. Kan ni tänka er Krister Sjögren på RIXFM inom den närmaste framtiden? Skulle inte tro det...

Men de kan alla slänga sig i väggen för igår fanns det bara en stjärna på scen. Och det var Björn Gustavsson!




Fettisdagen

1200 semelbullar + 75 l grädde + 40 kg mandelmassa + 1kg florsocker = en jävla massa semlor

Hysterin på ICA tisdagen 5/2 -08, jag var dagens skämt som alla skrattade åt eftersom jag var täclte av florsocker från topp till tå och hade grädde över hela magen och axlarna. Men efter 8,5 h var bullarna slut och det var dags att trött gå hem för dagen.