Små äckel!

Min klass fick en egen blogg tillägnad sig på lindesbergs skavallerblogg,vi blev rådissade! Stil med Emelies krogendissar, inser ni hur brutalt det är!?

Vi är tydligen små äckel som bara rör sig i flock och alla tänder på alla.Vi tjejer tror att vi är sååå snygga men i själva verket är det bara killar med vit käpp som tänder på oss. Grabbarna har ingen egen vilja utan vårt ord är deras lag. Vi har våra äckliga klassträffar 52/ år  och våra bilddagböcker är patetsika.

Jag skrattade så jag nästan grinade, ni kan ju läsa själva
http://lindesberg0581.blogg.se !

Anledningen till äran att omnämnas  i bloggen var att vi hamnade fyra på inavelslistan, klassen är mycket upprörd över det. Vi förtjänar åtminstone att ligga på topp3! Snacka surt att hamna precis utanför pallplacering!

Ska jag övergå till att vara helt seriös? Det var väldigt elakt skrivet och väldigt utpekande mot oss som grupp. Därför är det så skönt att vara i en klass där man lämnat stadiet klasskompisar och blivit vänner. Betyder det att vi måste vara en ormgrop på karnevalen så är vi väl det. Dubbelmoralen stämmer inte alls, vi kan lita på att inte hängas ut och tryckas ner av varandra vilket inte den anonyma bloggarens vänner kan.Jag kan inte bli arg på vem det än är som skriver, det är sorgligt att den aldrig fått känna på klassgemeskap och blir avundsjuk dem som har det.

Artonårsfesten

Jag hade ju lovat att det skulle komma en festblogg får jag väl skriva en fast den passerat bäst-före-datumet för länge sedan. Vill bara påpeka att förseningen inte är mitt fel!

Jag ocj Joen bestämde oss för att fira våra myndighetsförklaringar med ett gemensamt födelsedagskalas, sagt och gjort så fixades lokal, vakt och DJ sedan var det bara att börja skriva lista. Till slut kom äntligen dagen med stort D. Joen ville vara påplats tidigt så för att göra honom till viljes infann sig jag och Clarorna i Fellingsbros matsal 18:10. Joen som från början ville vara där redan vid fem infann sig någon kvart senare då han och grabbarna bestämde sig för att käka pizza så de drar igen. Vi underhöll oss ganska bra med hjälp av kameran och den blev en fotoserie med grimaser. Den längst till höger är min omtalade fem i sju bild!

     

Som tur var fick vi snart sällskap av en massa heta tjejer! De hade skramlat ihop till parfymen jag önskade mig så jag luktade jättegott hela kvällen! Jag och Joen fick också den gemensamma presenten paintball av våra underbara klasskompisar! Tätt därefter anlände "personalen", alltså DJ:n och vakten. Vakten var en riktig sköning alltså! Klart värd lönen!


Satt mest i inträdet men det var kul för då fick man hälsa på en massa folk. Under kvällen rabblade ju upp skruvande relationer en efter en bara för att ha någon anledning att släppa in dem. "Men du och jag har gått i samma klass vartannat år i låg och mellan stadiet" eller "du och jag pendlade med samma buss när jag proade på spishällen i åttan". Prat innan tanke var uttrycket för kvällen.

Förutom en massa rapparkalja innehöll kvällen en massa dans, hångel och självklart sprit. När man överstridigt treregeln, fått minnesluckor och ont i fötterna funderar man på om kvällen kanske erbjöd lite för mycket av det goda. Men det blev en jättekul kväll/natt och vi fick blåsa av festen på egen hand, då är det verkligen en lyckad fest enligt våra mått mätt!

Städningen och bakfyllan var inte lika kul så jag tänker bespara er vårt lidande och publicerar istället lite mingelbilder från festen!



           

    

         

 

Framtidsplaner

Jag lever efter nyåret efter mottot att ha ett så upplevelserikt liv jag bara kan. Idén kom från -hör och häpna- ett horoskop! Det stod att jag skulle lägga mina pengar på upplevelser hellre än kläder i år. Som den pliktskyldiga vattuman jag är gick därför hela februari månad till krog/fest -inträden och sprit.

Sen länge har ett av mina mål varit att besöka alla världsdelar innan jag slår mig till ro och det tänker jag hålla fast vid. Än så länge har jag klarat av europa.. Och Asien om vi ska räkna den timmen jag var på den asiatiska sidan av turkiet, men det gör vi inte.

Min plan har varit att efter gymnasiet fortsätta att plugga direkt till civilingenjör, det innebär fem år till i skolbänken. Jag har inte velat jobba ett år imellan eftersom det är en så lång utbildning men sen så idag hade vi två
informatörer från försvaret som talade på samhällskunskapen och då blev jag lite sugen på att göra lumpen. Just för upplevelsen skull! Sen så blir man kanske lite mer motiverad att plugga om man legat ute i skogen elva månader och muckarbidragspengarna svider ju inte direkt i fickan på en student... Det jag vill bli inom försvaret är i så fall hundförare eller pansarförare! O det här med tidsförskjutningen, vad är dte egentligen för skillnad på att bli färdigutbildad när man är 24 eller 25? Inte så stor!

Jag funderar faktiskt skarpt på Luleå som universitetsort nu. Jag har hört alla era argument om flyttlass men det vore också en grym upplevelse, det är ju så mycket extremare klimat i norrland är här hemma. Fast det är en kuststad så det är lite mildare ändå. Det vore häftigt... Får se i nästa vecka hur det är där uppe, ska ju dit och hälsa på. Under min universitetstid vill jag lägga minst en termin i Australien. Det vore fränt om något och då får jag även en värlsdel avklarad.

Det är när man funderar på allt man vill göra man inser att livet faktiskt är ganska kort, om ett par år är jag 25 och om planerna håller gjort lumpen, blivit någoröunda berest och skaffat mig en utbildning som ger mig rätt att kräva 26 400 kronor i ingångslön. Är det mitt liv när jag är 25 funderar jag också på att kanske göra utlandstjänst men det är lite som roomservice-gänget snackade om. Det får vara lite farligt men jag vill ju inte dö! Jag menar, vi har det så bra så vi glömmer alla de som har de svårt och alla dem som dött för att vi ska ha det så bra. På något sätt måste man ju ge lite tillbaka. Men det här ligger ju långt fram i tiden och jag har ju inte ens anmält mig till mönstring ännu så det är lugnt sagt högflygande planer.

Lumpen - ?r det v?rt det?

Lycka

Den här dagen har varit den bästa i mitt liv! Allting går min väg just nu, hela livet bara fortlöper i en uppåtstigande bana! Måste bara berätta för världen allt bra som skett!

Det hela smygstartade ju för ett tag sedan när jag klarade uppskrivningen med 59 poäng, då var jag ju lite oroad över mitt samhällsprov som jag fått priortera bort eftersom jag pluggat körkortsteori. Jag fick tillbaka provet idag och var bara två poäng från MVG! Sedan skrev vi matte igår och engelska idag och det kändes bra det med!

Fick även ett sms från mamma så hon hade skrivit på och hämtat ut nyckeln så jag slapp åka till fellingsbro och tillbaka! Det trodde jag inte hon skulle, hon skrev på i mitt namn så jag vet inte hur giltigt det var men dt underlättade massor!

Sedan när jag väntade på bussen stod det en tjej och en kille som pratade omfesten och att de skulle få ligga med vakten för att ta sig förbi listan och jag tänkte bara "tack för att ni varnade mig, ni kommer inte in!". All min djävulska skadeglädje jublade inom mig.

Det sista orosmomentet innan festen var vakten som hade åltit sur och missnöjd på telefon och som ni läst har jag drömt mardrömmar om honom. På bussen ringer det i telefonen. Då är det en kille som säger att han ska vara vakt istället för den andra. Jag berättade om festen och han lät jättetrevlig så det käns som att inget kan gå fel imorgon! Det bästa var att en av dem som tänkt nästla sig in på festen satt på sätet framför och insåg till sin stora skräck att partyfixaren hört alla planerna!

Jag och Clara Å har varit ganska ledsna den här veckan. Våra anmälningar till Luleås universtitet hade aldrig nått fram så Clara ringde dem och de bad oss skicka mailen igen så skulle de se vad de kunde göra. Igår fick vi mail om att det var fullt men att vi stod på reservlistan. Där dog hoppet. När jag kom hem idag låg det ett brav från LTU addreserat till mig! Självfallet sliter jag upp kuvertet där det står att jag kommit med! Upp över öronen lycklig ringer jag Clara som fortfarande befinner sig i skolan och berättar hysteriskt om miraklet.Hon ringer tillbaka och säger att hon också kom med! Luleå here we come! Den veckan kommer bli underbar, den sista i mars. Tisdag till torsdag är vi i luleå, fredag är det fest och lördag ska jag på pappas koncert!

Ringer pappa och berättar att jag är den lyckligaste i hela vida världen och han bara skrattar och säger att det är jag nog. Han hämtar senare mig och min syster och vi åker till Arboga för att inhandla lite förnödenheter. I bilen dit nämner han i förbifarten att jagska bli storasyster... igen! Lotta är i femte veckan! Storken är på väg!

Hemma igen spirades det med champange (inte för Lotta förstås) och Erika och jag åt räkor. Pappa och Lotta skulle ut och de funderar på hur Lotta ska förklara sin nyktra kväll för vännerna...

Snart är också några väldigt speciella på väg ut till mig så jag får berätta allt bra som hänt idag, kan knappt bärga mig! Och imorgon är det fest! Sedan ska Mlin ha fest, sen Fanny, sen Ida & Clara och sist av alla Cili och Jocke! Joen har redan börjat planera uppföljaren till denna fest.

Det här, det är sann lycka!